Ingen proptrækker? Så let åbner du vin uden en proptrækker (video)

Alle vinelskere har før eller siden haft problemer med at finde deres proptrækker. For uanset hvordan vores proptrækkere ser ud, så har de en kedlig tendens til at blive væk mellem alt det andet køkkenudstyr.

Jeg synes derfor det er på tide, at vi her på Flaskeposten gør en indsats for at vise hvad du skal gøre, hvis du skal åbne en vin og ikke lige kan finde din proptrækker.

Det viser sig nemlig, at du kan åbne en vin på en masse forskellige måder – og at nogen af dem næsten ser ud til at være lettere end at åbne flasken med en almindelig proptrækker.

Klassikeren, hvor du bruger din ene sko

Den helt store klassiker indefor alternative metoder til åbning af vinflasker er at bruge en sko.

Du tager simpelthen den ene sko af, stiller vinflasken i den og banker så skoens hæl mod en mur. Det får så proppen til blive stødt ud af flaskehalsen – præcis ligesom du kan se det i videoen herunder.

Videoen herunder er iøvrigt blevet set over 4,8 millioner gange, hvilket meget vel kan gøre den til en af de mest sete Youtube videoer om vin nogensinde!

[kad_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=u1wROm-OF9w” width=”600″]

 

7 andre metoder uden proptrækker

Kan du hverken finde din proptrækker eller dine sko, så behøver du ikke fortvivle. Der er masser af andre alternative metoder du kan give dig i kast med.

Prøv bare at se denne video der gennemgå yderligere 7 alternative metoder til åbning af vinflasker.

[kad_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=n63SWcNNWvg”]

 

Nogle decideret tåbelige metoder

Vi er allerede oppe på 8 alternative metoder som du kan bruge hvis du ikke kan finde din proptrækker. Men det stopper ikke her. Jeg har nemlig fundet endnu en video med endnu flere alternative metoder.

Metoderne i denne sidste video er dog ikke lige gode allesammen. Faktisk er nogen af dem decideret tåbelige, men det forhindrer jo ikke videoen i at være underholdende 🙂

Prøv selv at se med her.

[kad_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=owIKJwBFUYY”]

 

Har du prøvet at åbne vin uden proptrækker?

Skriv en kommentar og fortæl om du har prøvet nogen af de mange alternative metoder til åbning af vinflasker? Eller om du kender en metode vi ikke har med her?

1 svar
 1. Troels
  Troels says:

  Hej Flaskeposten,
  fantastiske videoer! Må indrømme, at jeg trak på smilebåndet mere end én gang : )

  Det er måske ikke de meste raffinerede måder at åbne på, men de virker tydeligvis (og der spildes kun lidt vin ved hver metode).

  Har I selv prøvet på jeres vine, og hvordan gik det?

  Godt nytår,
  Troels

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *